27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη

Ημερομηνία:

Επίσκεψη πρόκειται να πραγματοποιήσει στα Χανιά ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στην αιφνιδιαστική κάθοδό του στο νομό μας ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους των φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ θα συνοδεύεται από τους Χανιώτες Υπουργούς Γιώργο Σταθάκη και Παύλο Πολάκη.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Χανίων κατά τις 9 το πρωί ενώ δίχως να έχει δοθεί κάποιο επίσημο πρόγραμμα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων και θα επισκεφθεί τις δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί και το Αρχειοογικό Μουσείο Χανίων ενώ αναμένεται να γευματίσει στην Κάνδανο μαζί με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ημέρα, αργά το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Σύντομα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ