17.8 C
Chania
Saturday, May 11, 2024

Ακυρώνεται το φεστιβάλ Αναιρέσεις 2018 στα Χανιά λόγω πιθανής κακοκαιρίας

Ημερομηνία:

Μετά την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης να μην ανοίξουν τα σχολεία σε Χανιά και Ρέθυμνο σήμερα, τώρα και το Φεστιβάλ Αναιρέσεις ματαιώνεται λόγω της “σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στη Δυτική Κρήτη”.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Η σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων στη δυτική Κρήτη, οι συνεχείς αλλαγές των προγνώσεων και οι ανακοινώσεις του Δήμου για αυξημένα μέτρα πολιτικής προστασίας για την ασφάλεια των πολιτών τις ερχόμενες μέρες στα Χανιά, μας αναγκάζουν να ακυρώσουμε τη διοργάνωση του διήμερου φεστιβάλ Αναιρέσεις Χανίων για το 2018.

Η μεγάλη στήριξη της νεολαίας και των εργαζομένων της πόλης κατά την προετοιμασία της διοργάνωσης και η μαζική ανταπόκριση και αναμονή του φετινού φεστιβάλ, αποδεικνύει την ανάγκη και μας δίνει την όρεξη να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες με ένα εξίσου πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Μέχρι τότε, θα λειτουργήσει και για τη χειμερινή σεζόν η Λέσχη Αναιρέσεις Χανίων με πολιτικές εκδηλώσεις, workshops, μουσικές βραδιές, προβολές ταινιών, εκθέσεις, εργαστήρια θεωρίας και άλλες δραστηριότητες σε πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το ερχόμενο διάστημα.

Οι οργανώσεις Χανίων του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση δίνουμε μαζικά ραντεβού στους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες που ξεσπούν εν μέσω των ραγδαίων κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων, μέσα από τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους και όλες τις μορφές ανατρεπτικής έκφρασης του πληττόμενου λαού. Οι καιροί είναι αυτοί που επιβάλλουν την εγρήγορση του λαού, χωρίς απογοητεύσεις και πισογυρίσματα, με σθένος για κάθε μάχη που συμβάλλει στην αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης και την εμφάνιση του λαού στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ