19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ακόμα μια μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού από τα συνεργεία Δήμου Χανίων- Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.: Στη Ρεγγίνα και στη Χαλέπα

Ημερομηνία:

Ακόμα μια μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., στις περιοχές του Προμαχώνα Santa Lucia στη Ρεγγίνα και στο γεφυράκι των οδών Κ. Γεωργακάκη και Κούνδουρου στη Χαλέπα.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. βρέθηκαν στη Ρεγγίνα και τη Χαλέπα, όπου προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, σε σημεία που παρέμεναν παραμελημένα για χρόνια.

Συγκεκριμένα, στη Ρεγγίνα, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων χρειάστηκε να δημιουργήσουν ειδική δίοδο, ώστε να καταφέρουν να περισυλλέξουν τον όγκο των σκουπιδιών γύρω από τον προμαχώνα Santa Lucia. Από την επιχείρηση καθαρισμού συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 φορτηγά απορριμμάτων.

Παράλληλα, οι εργασίες καθαρισμού στο γεφυράκι Κ. Γεωργάκη και Κούνδουρου στη Χαλέπα, ολοκληρώθηκαν από τα συνεργεία της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., ενώ οι καθαρισμοί γειτονιά-γειτονιά θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στον Αη-Γιάννη.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης υπογράμμισε πως: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, έχουμε όμως στόχο και πρόγραμμα και φιλοδοξούμε να μην αφήσουμε καμία περιοχή απεριποίητη και ατημέλητη. Από γειτονιά σε γειτονιά, παρά τη ζέστη και τα δυσπρόσιτα σημεία, τα συνεργεία μας δεν σταματούν λεπτό και βάζουν τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης που υπήρχε για χρόνια».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...