22.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

”Ακόμη δεν ξέρουμε από τι πέθανε το παιδί μας”

Ημερομηνία:

Απαντήσεις στα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου του Μιχάλη Φουντουλάκη συνεχίζει να ψάχνει η οικογένειά του, καθώς, μπορεί όλα να συνηγορούν στο ότι ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από λεπτοσπείρωση, ωστόσο, η ταυτότητα του παθογόνου οργανισμού που οδήγησε στο να επιβαρυνθεί η υγεία του 19χρονου και να καταλήξει, δε μπόρεσε να προσδιοριστεί.

Ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον, ο παππούς του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του ΔΑΑΟΧ, πρώην πρόεδρος του ΕΚΧ Μανόλης Χαριτάκης μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ένα κεφάλαιο ζωής που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ.

Παρά το ότι ξεκαθάρισε πως από πλευράς του προσωπικού του Νοσοκομείου Χανίων έγινε ότι το καλύτερο, με τη χορήγηση δυνατής και σύγχρονης φαρμακευτικής αγωγής στο 19χρονο, ωστόσο, σημείωσε πως ήταν εγκληματική παράλειψη να μη γίνει νεκροψία αμέσως μετά το θάνατο του παιδιού, παρά το ότι ρωτήθηκαν οι γονείς του για το αν ήθελαν ή όχι.

Πάντως, ο παππούς του 19χρονου σημείωσε πως, αν και είναι πολύ δύσκολο και ψυχολογικά πλέον για την οικογένεια, θα συνεχίσει να ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο του Μιχάλη.

 Πηγή: neatv.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ