17.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Αλαζονία στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων: Ειρωνεύτηκαν μέλη της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Ακρωτηρίου που μίλησαν ενάντια σε αντλιοστάσιο λυμάτων στον Σταυρό

Ημερομηνία:

Πληθαίνουν τα φαινόμενα αλαζονικής συμπεριφοράς εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιοτητα η Πρωτοβουλία Κατοίκων Σταυρού το δημοτικό συμβούλιο Χανίων “στην πλειοψηφία του” παρουσιάστηκε “αφιλόξενο και επιθετικό”. Μάλιστα, κι ενώ τα μέλη της Πρωτοβουλίας παρουσίαζαν τους λόγους της εναντίωσής τους στη χωροθέτηση αντλιοστάσιου λυμάτων στον Σταυρό, ειρωνεύτηκαν αναφωνόντας μέλος της Δ.Σ. ως caretta-caretta.

Διαβάστε τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Πρωτοβουλίας:

Αφιλοξενο και επιθετικο, παρουσιαστηκε χθες 30//11/2022 σχεδον στην πλειοψηφια του το δημοτικο συμβουλιο Χανιων αλλα και τα στελεχη της ΔΕΥΑΧ , προς τους  εκπροσωπους της πρωτοβουλιας κατοικων Σταυρου, απλων καθημερινων πολιτων , που απλα προσηλθαμε με ευγενεια και στωικη υπομονη να ενημερωσουμε το σωμα του δημοτικου συμβουλιου και να εκφρασουμε την αγωνια μας ΜΟΝΟγια την παραλογη χωροθετηση του αντλιοστασιου λυματων Α44  — σχεδον 150μ2 στην πιο ομορφη και ανεγγιχτη Χανιωτικη παραλια.  Μιλουσαμε επι  2+2 ΛΕΠΤΑ  (…δυο ομιλητες.. ο χρονος που μας δοθηκε…) προσπαθωντας να αφυπνισουμε τα οικολογικα τους αντανακλαστικα για τις carettacaretta την κοραλιοεγενη αμμο,  αλλα και την ιστορικη τους μνημη για την πατριδα του Ζορμπα , το αρχαιο ενετικο λατομειο Ψαμολιθου, το απολιθωμενο δασος με τα σπανια ριζωματα κλπ, δυστυχως αυτό που ενεργοποιησαμε μετα από αγωνιωδη προσπαθεια ηταν μονο ο γελωτας και  ο αστεισμος σχεδον της ολομελειας αφου ένα μελος  του Δ.Σ αναφωνηθηκε ως carettacaretta.

Θελουμε μεσα από αυτή την ανακοινωση να εκφρασουμε ειλικρινα  τις ευχαριστιες μας  για την‘’ολιγολεπτη ευκαιρια’’ μου μας δοθηκε από το δημοτικο συμβουλιο Χανιων να χαιρετισουμε το κοινοφελες εργο για την τοπικη κοινωνια αλλα παραλληλα να εκφρασουμε την παγια και αντιθετη τοποθετηση μας σε αυτό το οικολογικο εγκλημα Α44.

Εκφραζουμε την βαθια λυπη μας γιατι δεν καταφεραμε να ενεργοποιησουμε τα οικολογικα αντανακλαστικα αλλα και την ιστορικη μνημη σχεδον της ολομελειας του δημοτικου συμβουλιου Χανιων.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,  Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ  Α44 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΛΙΑΣ CARETTACARETTA. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ –ΧΑΝΙΩΤΙΣΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ , ΣΤΟ ΣΙΛΟ Α44 ΓΙΑ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Πρωτοβουλια κατοικων Σταυρου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...