14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αλλάζει απότομα ο καιρός: Ποιες περιοχές της Κρήτης επηρεάζει

Ημερομηνία:

Εξαιρετικά ασταθής αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες, με ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας να χτυπάει τη χώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ο προγνωστικός Δείκτης Επικινδυνότητας του Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI) είναι στο επίπεδο 2.

Αναλυτική πρόγνωση

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Στερεάς και στις παράκτιες περιοχές της Θεσσαλίας.

Τα φαινόμενα σταδιακά θα ενισχυθούν και τις επόμενες ώρες θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών στα ορεινά, αλλά και στα ανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης.

Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται με πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις ο αθροιστικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται την Τετάρτη, καθώς και οι περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ