18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Αλληλεγγύη με διεθνές “άρωμα” στον Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Διεθνείς μουσικοί από Κρήτη, Βρετανία, Ιρλανδία και Σερβία θα εμφανιστούν φέτος στο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής στο αμφιθέατρο του Εμπρόσνερου την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη για να υποστηρίξουν τον Ερυθρό Σταυρό Χανίων και το κοινωνικό παντοπωλείο του Αποκόρωνα. Η εκδήλωση οργανώνεται από τους Αποκορωνιώτες Φίλους του Ερυθρού Σταυρού.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση έμπρακτης αλληλεγγύης. Οι διοργανωτές, που μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 18,000 € για φιλανθρωπικούς σκοπούς, υπόσχονται ότι το φετινό έκτο ετήσιο φεστιβάλ θα χαρίσει όμορφες στιγμές ροκ και ποπ μουσικής με τους:

Eric Whibley, επιτυχημένο Βρετανό σύνθετη / τραγουδιστή που μένει Κρήτη που θα ακολουθήσουν το Big Blue, ένα διεθνές συγκρότημα με μουσικούς από Κρήτη, Σερβία και το Ηνωμένο Βασίλειο με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο μαντολίνο. Οι δημοφιλείς Groovistas από τα Χανιά, οι εξαιρετικοί 3Mak + Alison με τους Mike Hague, Kostas Papadonakis και Alexey Kirichenko με τη φωνή της Alison Hatzidakis, τους Irish Bob and the Terrible Tarmacers και τους καυτούς ρυθμούς των Trevor Bain και Nick Dutton. Το πρόγραμμα θα κλείσει με τους Topless, ένα Ελληνικό ροκ γκρουπ.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη σχετική σελίδα στο facebook

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ