18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Επίσκεψη Θ.Φορτσάκη στο ΚΗΦΑΠ Χανίων

Ημερομηνία:

 Κλιμάκιο της Nομαρχιακής Οργάνωσης Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Συντονιστή Μορφωτικών Υποθέσεων, βουλευτή Επικρατείας, καθηγητή Θεόδωρο Φορτσάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χανίων Πτέραρχο Εμμανουήλ Κελαϊδή, με τη συμμετοχή μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης, επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «Η Μεγαλόχαρη»  στα Περιβόλια Χανίων.

“Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», που αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και που έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάπτυξη συνεργασίας και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν.  Το κλιμάκιο ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου και τα προβλήματά του και συζήτησε συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους η δράση του Κέντρου μπορεί να στηριχθεί.” όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο προσφέρειφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε 16 παιδιά και καταφέρνει μόλις μετά βίας να επιβιώνει οικονομικά κυρίως χάρις στην αγάπη και τις προσφορές των Χανιωτών, αλλά και τοπικών επιχειρήσεων, αφού η επιχορήγηση που λαμβάνει δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του σε λειτουργικά έξοδα και μισθούν των εργαζομένων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ