23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Αμβρόσιος: «Δώστε τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ. Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκονται νέα μαθήματα, όπως η ΓΙΟΓΚΑ, η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ κλπ.»

Ημερομηνία:

Αν αναρωτιόσασταν γιατί δεν πολυεμφανιζόταν τώρα τελευταία ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια.

Ο Μητροπολίτης παρά τις πρόσφατες καταδίκες  για ρατσιστικό λόγο και με κάποιες μικροϋποθέσεις για δίωξη ηλικιωμένου επειδή είναι ομοφυλόφιλος, προχώρησε σε άλλη μια δημόσια τοποθέτηση ενόψει και των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμβρόσιος αποφάσισε να καλέσει τον κόσμο να αποτελειώσει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους κατηγορεί ότι ξεθεμελίωσαν τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις και ότι στα σχολεία πλέον διδάσκεται η γιόγκα.

«Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκονται νέα μαθήματα, όπως η ΓΙΟΓΚΑ, η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ κλπ.»

Όπως λέει:

«Η Χώρα μας, αγαπητοί μου αδελφοί, οδεύει ολοταχώς προς τις εκλογές! Την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι Έλληνες, όσοι βέβαια αγαπούν τήν Ελλάδα μας και την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψυχορραγεί καί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ!»

Ενώ σε ένα άλλο σημείο αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας αποσιωπά τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και μας καλεί ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ή και ………ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ!Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (βλ. φ. της 5ης Ιουνίου) έγραψε τα εξής σπουδαία λόγια:

«Στις Ευροεκλογές της Κυριακής ο Λαός τιμώρησε τον πολέμιο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης και τον υβριστή του»!»

Αξίζει να θυμηθούμε εδώ ότι ο Αμβρόσιος έχει δηλώσει μεταξύ άλλων ότι η πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι προέκυψε από θεϊκή τιμωρία επειδή ο Τσίπρας και οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι:

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του;»

Ενώ θρυλικές είναι πλέον οι διατυπώσεις του για τους ομοφυλόφιλους, για τις οποίες και καταδικάστηκε:

«Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι’ αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!»

luben.tv

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ