23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Ανακοίνωση Μαρκογιαννάκη για τα υποβρύχια

Ημερομηνία:

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ επιχειρούν να κουκουλώσουν την υπόθεση με τα γερμανικά υποβρύχια. Τα προαναφερόμενα επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Στην ανακοίνωση του ο βουλευτής αναφέρει :

“Με αριστοτεχνικό  αλλά και  προκλητικό συγχρόνως  χειρισμό που μεθόδευσε το σύστημα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. , η υπόθεση των μιζών για την αγορά των Γερμανικών υποβρυχίων που συζητήθηκε χθες στη Βουλή, κουκουλώθηκε οριστικά. Για να επιτευχθεί ο στόχος χρησιμοποιηθήκαν όλα τα μέσα , ακόμη και η φίμωση Βουλευτών. Θλιβερό το κατάντημα.

Πάντως στους πρωταγωνιστές του  εγχειρήματος θα ήθελα να υπενθυμίσω παραφρασμένη  τη ρήση του Αβραάμ Λίνκολν « Μπορεί ένας να κοροϊδεύει λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο καιρό,  αλλά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και για πάντα δεν γίνεται».

Να δούμε πάντως  αν και ο Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, ο οποίος με μηνυτήρια αναφορά δική μου και άλλων συναδέλφων σύντομα θα επιληφθεί του θέματος , θα έχει την ίδια γνώμη”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...