22.3 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Αναστολή λειτουργίας των ΚΕΠ Βουκολιών και Αλικιανού από 3-8-2011 λόγω έλλειψης προσωπικού

Ημερομηνία:

Τα παραπάνω ΚΕΠ λειτουργούσαν με τέσσερις εργαζόμενους με σύμβαση μίσθωσης έργου η οποία έληξε στις 2-8-2011

Παρά τις επανειλημμένες επιστολές της Δημοτικής Αρχής προς τους Αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που θα προέκυπτε μετά την λήξη των παραπάνω συμβάσεων, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν δόθηκε λύση με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας των παραπάνω ΚΕΠ.

Μετά το Καλλικράτη η λειτουργία των ΚΕΠ παίζει καθοριστικό παράγοντα στην εξυπηρέτηση των Δημοτών και ειδικά εκείνων που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές από την έδρα των νέων Δήμων.

Η αγανάκτηση των τοπικών κοινωνιών και ειδικά σήμερα αιχμή της τουριστικής περιόδου που εκτός τους δημότες εξυπηρετούνται και πλήθος επισκεπτών είναι απόλυτα δικαιολογημένη και θα πρέπει να δοθεί άμεση λύση ή με νέες συμβάσεις μίσθωσης έργου ή να γίνει δεκτή από την σχετική Δ/νση, ΔΟΛ ΚΕΠ Υπουργείου Εσωτερικών ή πρόσληψη διμηνιτών, έσχατη προσωρινή λύση που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πλατανιά και εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανήλικες έδωσαν ραντεβού και ξυλοκόπησαν άγρια 13χρονο κορίτσι

Άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο «φως» από...

Ηράκλειο: Στη φυλακή όλα τα αδέλφια για το κύκλωμα κοκαΐνης

Πανδαιμόνιο επικράτησε το απόγευμα της Kυριακής στα δικαστήρια Hρακλείου...