23.7 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Ανδρουλάκης: «Σήμερα κατέβηκε η παράσταση “ανήξερος πρωθυπουργός” με πρωταγωνιστή τον κ. Μητσοτάκη»

Ημερομηνία:

«Η σημερινή αποκάλυψη των δύο επιστολών του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, του κ. Σημανδράκου, προς το Μέγαρο Μαξίμου κατεβάζει την παράσταση “ανήξερος πρωθυπουργός” με πρωταγωνιστή τον κ. Μητσοτάκη», σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος σε δημοσίευμα της “Καθημερινής”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε στη δήλωσή του πως αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο.

«Το αποτέλεσμα; Ο ελληνικός λαός να καλείται να πληρώσει πρόστιμο που μπορεί να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Η χώρα διασύρεται πανευρωπαϊκά και ο πρωτογενής τομέας σε μια κρίσιμη στιγμή μπαίνει σε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης και απηύθυνε στον πρωθυπουργό τα εξής ερωτήματα:

«Γιατί ενώ γνωρίζατε, δεν σταματήσατε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα;

Γιατί καλύψατε τα “γαλάζια” κυκλώματα;

Γιατί ακόμη και σήμερα δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας απέναντι στον ελληνικό λαό;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκρήτια Επιτροπή: Σύσκεψη στο Ηράκλειο για κινητοποίηση στη Βάση της Σούδας στις 17 Μαΐου

Η Παγκρήτια Επιτροπή ενάντια στις βάσεις καλεί σε σύσκεψη στο Ηράκλειο στις 27/4 για την οργάνωση κινητοποίησης στη Βάση της Σούδας στις 17 Μαΐου, στο πλαίσιο του πανελλαδικού αντιιμπεριαλιστικού διημέρου.

Ακυρώθηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στο Ηράκλειο μετά από παρέμβαση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου ακύρωσε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας μετά από ανακοπή της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. Σημαντική νομολογία κατά funds.

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της η 43χρονη Ελευθερία

Τραγική αυλαία στην υπόθεση εξαφάνισης της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη,...

Σπιτικές Προτάσεις

Γλυκό πορτοκάλι ολόκληρο Τρίβομε στον ψιλό τρίφτη τα πορτοκάλια. Τα...