25.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Ανεβάζει το θερμόμετρο ο ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει συνεργασία συνδικαλιστών ΝΔ και Χρυσής Αυγής για το ασφαλιστικό

Ημερομηνία:

Συνεργασία συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής με στόχο να “τορπιλίσουν τον διάλογο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση”, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο.

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό», αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει ότι «οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου».

«Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ένταση με αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία Μάρδα

Νωρίτερα το πρωί προκλήθηκε ένταση στην προγραμματισμένη ομιλία του Δ. Μάρδα και του Σ. Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να πιαστούν “στα χέρια” με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

newpost.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ