14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΑΝΕΛ: Προσβάλλουν την πατρίδα μας όσοι δικαιολογούν τις επιθέσεις κατά του Γ. Βαρουφάκη

Ημερομηνία:

Δήλωση της εκπροσώπου Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, για τη στάση των κομμάτων στις επιθέσεις κατά του ΥΠΟΙΚ, Γ. Βαρουφάκη

«Προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι υπάρχουν κόμματα και πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα που όχι απλώς υιοθετούν, αλλά έφθασαν στο σημείο να επιχαίρουν για τις προσβλητικές επιθέσεις που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται από τους εταίρους και τα φιλικά σε αυτούς διεθνή μέσα ενημέρωσης ο κ. Βαρουφάκης.

Όσοι δικαιολογούν τις επιθέσεις αυτές από τους εταίρους, ξεχνούν πως στο πρόσωπο του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών προσβάλλουν την Πατρίδα μας. Κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται πως ο στόχος ορισμένων ευρωπαϊκών κύκλων δεν είναι μόνο ο Βαρουφάκης. Σκληροπυρηνικοί κύκλοι σε Βερολίνο και Βρυξέλλες, άλλωστε, επιτίθενται με την ίδια σφοδρότητα και εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου από την πρώτη στιγμή που συμφώνησε να συμμετάσχει και να στηρίξει την κυβέρνηση.

Με τα περί «απομόνωσης της Ελλάδας» που επικαλούνται ως επιχείρημα-καραμέλα οι ίδιες εγχώριες πολιτικές δυνάμεις, συμπεριφέρονται καταφανώς ως συνήγοροι της άκαμπτης και αδιάλλακτης στάσης των δανειστών και παρωθούν την Ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί αδιαπραγμάτευτα τις απαιτήσεις τους. Παραβλέπουν όμως πως οι αμοιβαία επωφελείς λύσεις δεν γίνονται ποτέ με μονομερείς υποχωρήσεις».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ