19.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Αντι-αντιδιαδήλωση: “Μόνο η Ελλάδα στην Ευρώπη” σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος

Ημερομηνία:

Σε απάντηση, προφανώς, στην αντιδιαδήλωση  με τον τίτλο “Μένουμε Ευρώπη” που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος την ίδια ώρα στις 7.30, όπως και η χθεσινή διαδήλωση ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών, πραγματοποιείται αντι-αντιδιαδήλωση με τίτλο “Μόνο η Ελλάδα στην Ευρώπη”.

Η συγκέντρωση “Μένουμε Ευρώπη” όπως δηλώνουν οι διοργανωνωτές “στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση.”

Αντιθέτως, στο κάλεσμα των διοργανωτών του “Μόνο η Ελλάδα στην Ευρώπη” σημειώνεται ότι:

Διαδηλώνουμε για την παραμονή μόνο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αποχώρηση όλων των υπόλοιπων κρατών μελών. Η Ευρώπη είναι Ελληνική! Η Ευρώπη έξω από την Ευρώπη και η Ελλάδα μέσα.

Σύνταγμα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα.Ένωσε την φωνή σου μαζί μας! Θα φοράμε όλοι μπλε και κατόπιν συνεννόησης μόνο μια/ένας θα φοράει κίτρινα, η/ο πιο ψηλή/ος (θα πραγματοποιηθεί καταμέτρηση ύψους όλων των συμμετεχόντων δυο ώρες πριν την ώρα έναρξης στο συντριβάνι)

Η ισχύς εν τη απομονώσει!

Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook της κινητοποίησης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...