15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω»: Νέα καταγγελία-σοκ για βιασμό από γνωστό ηθοποιό

Ημερομηνία:

Συγκεκριμένα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μόντζιας που εκπροσωπεί γνωστή ηθοποιό που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’90 με συμμετοχή σε γνωστό σίριαλ, και η οποία καταγγέλλει πασίγνωστο σκηνοθέτη και ηθοποιό για βιασμό!

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η καταγγέλουσα είναι αρκετά γνωστή και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα… Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της…Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι. Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα.

Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω… Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...