17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Απάντηση Βαγγελιώς Σχοιναράκη στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση εξέδωσε η Βαγγελιά Σχοιναράκη μετά από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, όπου αναφερόταν ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ” Στην απάντησή της η Βαγγελιώ Σχοιναράκη σημειώνει τα εξής:

Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την κατάπτυστη ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνδιάσκεψη βρέθηκα μετά από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει, ότι όχι μόνο δεν σεβαστήκατε την παρουσία μου, αλλά προσπαθήσατε να την ακυρώσετε, είτε  δίνοντας παραπολιτικά στα μέσα ενημέρωσης, είτε με την σημερινή ανακοίνωσή σας.

Αλήθεια από που προκύπτει ότι αναζητώ «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», και για να ξεπλύνω τι;

Από πού προκύπτει ότι αναζητώ θέση στο ψηφοδέλτιο σας;

Από πού προκύπτει ότι ανήκω στους γυρολόγους της πολιτικής και τους θεσιθήρες που αναζητούν στέγη άλλοτε δεξιά και άλλοτε αριστερά;

Η πορεία μου όντως έχει καταγραφεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας στα 11 χρόνια της παρουσίας μου στη Βουλή και στη Νομαρχία και δεν χρειάζομαι την αξιολόγησή σας.

Μήπως έχετε μπερδευτεί με τους χαμαιλέοντες της πολιτικής που συνωστίζονται, τελευταία, στους διαδρόμους του κόμματός σας;

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...