19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Απέχουν από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Κρήτης έως τις 16 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία:

Το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης & Αλληλοβοήθειας (ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.) έδωσε το παρών στη γενική συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης στο Ηράκλειο, μαζί με το νεοσύστατο Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, την Επιτροπή πρωτοβουλίας συλλογικοτήτων Ηρακλείου και πλήθος πολιτών από όλη τη Κρήτη.

Οι συμβολαιογράφοι της Κρήτης, παρά του ότι άλλοι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι της χώρας έχουν αποφασίσει και πραγματοποιούν κανονικά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής τους έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι συλλογικότητες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείου Κρήτης έδωσαν στη δημοσιότητα το εξής κείμενο σχετικά με την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν:

Έχοντας επίγνωση της οδυνηρής πραγματικότητας που βιώνουμε σαν λαός, μιας κυλιόμενης χρεοκοπίας, εξαιτίας ανεξιχνίαστων εγκληματικών συνθηκών υπερχρέωσης και συνακόλουθης χρεοκοπίας, μάρτυρες μιας συνεχούς εξαθλίωσης και εξευτελισμού του λαού μας, που καταλήγει να χάνει τη δημόσια και ιδιωτική του περιουσία, όντας σκλάβος χρέους της γερμανικής βιομηχανίας και των γερμανογαλλικών τραπεζικών συμφερόντων, σας δηλώνουμε ότι: δεν θα ανεχτούμε να ακυρώνεται ο Έλληνας πολίτης και μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που δε συμβάλλουν στο ελάχιστο στη μείωση του χρέους.

Ειδικά για την περιφέρεια της Κρήτης απαιτούμε απο τους μέχρι στιγμής πιστοποιημένους συναδέλφους σας, καθώς και από όλους τους άλλους που μας διαφεύγουν για την ώρα: Νεκτάριο Ζουμπά (Χανιά), Μιχαήλ Σαββάκη (Χερσόνησο) και Ιωάννα Σφίγγα (Ηράκλειο), να μην επιχειρήσουν να υλοποιήσουν οποιοδήποτε πλειστηριασμό, στις παρούσες κατοχικές συνθήκες που αφενός κρίνεται παράνομος και αφετέρου, αποδεδειγμένα, πλήττονται κατεξοχήν τα λαϊκά νοικοκυριά, γιατί θα συναντήσουν την αντίδρασή μας και θα εισπράξουν τη γενική κατακραυγή.

Μπορεί η πατρίδα μας στη συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία να φαίνεται αδύναμη και να είναι στο στόχαστρο εχθρικών γειτονικών λαών, που θεωρούν ότι τώρα είναι ευκαιρία να προβάλλουν αλυτρωτικές βλέψεις (υποκινούμενες και υποστηριζόμενες από τους «εταίρους» μας),

ΟΜΩΣ , δεν θα παραδοθούμε και δεν θα αφήσουμε τα σκοτάδια της ατιμωτικής αδικίας, να προσελκύουν τις ύαινες και συναφή θηρία που καταβροχθίζουν τις σάρκες του λαού μας.

Το φως της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα διώξει κάθε εχθρό…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.

Ηράκλειο:Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)

Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)

Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)

Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)

Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη ζωή του Ελληνικού λαού.

Ιεράπετρα: Δίκτυο Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας «ΙΣΤΟΣ»

E-mail: pagritioddaa@gmail.com

https://www.facebook.com/kriti.antistasi/

Πληρ. τηλ.: 6985608081,6979733616

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...