22.8 C
Chania
Friday, October 4, 2024

Απανθρακώθηκε στην παράγκα του άστεγος στα Χανιά: Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Ημερομηνία:

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετακίνησαν με προσοχή το απανθρακωμένο άτομο που βρέθηκε στο καμένο παράπηγμα στην περιοχή των Απτέρων στη Νέα Χώρα Χανίων.

Παρουσία του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη έγινε αυτοψία στο χώρο το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τότε οι πυροσβέστες αντιλήφθηκαν ότι έχει καεί ένας άνθρωπος.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν από άγνωστη αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά σε παράγκα στις καλαμιές στις εκβολές του Κλαδισσού.

Παρά την έγκαιρη επέμβαση, το μόνο που έμεινε ήταν στάχτη και αποκαΐδια, ενώ ουδείς κατάλαβε αρχικά ότι είχε απανθρακωθεί κάποιος.

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ γεννά απορίες η ένταση της φωτιάς που είχε ως αποτέλεσμα να διαβρωθούν σε μεγάλο βαθμό οι πέτρες κάτω από το παράπηγμα κάτι που πιθανώς να σημαίνει ότι η παράγκα περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό.

Απαντήσεις πάντως θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση για το αν πρόκειται για ατύχημα ή ακόμα και για εγκληματική ενέργεια.

Να σημειωθεί ότι παρακείμενο παράπηγμα δεν έχει πάθει καμία απολύτως ζημιά, ενώ τα άτομα που έμεναν σε αυτό, αλλά και στη γύρω περιοχή έχουν εξαφανιστεί.

Η προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς συνεχίζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ αν αποδειχθεί πως συνέβη οτιδήποτε άλλο, τότε θα επιληφθεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Κατόπιν και του γεγονότος αυτού αλλά και με την κακοκαιρία και το χειμώνα να είναι εδώ, ο Δήμος Χανίων λαμβάνει μέτρα για την προστασία των αστέγων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εκτίναξη των εκφράσεων βίας στην εφηβεία: Υπάρχει λύση;

“Η βία είναι η μόνη λύση” Π.Ρ. 15 ετών “Ο...

ΠΟΕΔΗΝ: Με φωτογραφικά ντοκουμέντα αναδεικνύει τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία

Tην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία λόγω της επικίνδυνης αδιαφορίας της...

Δημοσκόπηση MRB: Κυριαρχεί η απαισιοδοξία, πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ντέρμπι στο ΠΑΣΟΚ

Η απαισιοδοξία κυριαρχεί στη δημοσκόπηση της MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του...