17.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Απαντήσεις και ανταπαντήσεις Μανούσου Βολουδάκη και ΣΥΡΙΖΑ για το αεροδρόμιο Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται η “κόντρα” Βολουδάκη – ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χανίων αναφορικά με το Αεροδρόμιο Χανίων. Ο βουλευτής της Ν.Δ. και υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης επιτίθεται στον Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας ενός λάθους σχετικά με δήλωση που τελικώς δεν είχε γίνει από τον Μανούσο Βολουδάκη αλλά από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χατζηδάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ανταπαντά και καλεί τον κ. Βολουδάκη να πάρει θέση αναφορικά με το αεροδρόμιο Χανίων και την απόφαση της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίησή του. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις όπως μας στάλθηκαν.

Η απάντηση Βολουδάκη:

Το είδαμε και αυτό: Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αναγκάστηκε να αναγνωρίσει ότι έχτισε πολιτικό επιχείρημα πάνω σε ανύπαρκτη «δήλωσή» μου, και αντί να απολογηθεί στην κοινή γνώμη, με κατηγορεί επειδή απεκάλυψα την πολιτική πλαστογραφία!

Διαπράττει την ίδια στιγμή η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, το μέγιστο ατόπημα να μιλά δήθεν εξ΄ονόματός των πολιτών που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.  Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ασχολείται με το να γράφει «κατεβατά» που αποδεικνύουν μόνο την πρόωρα αποκτηθείσα πολιτική του αλαζονεία.

Η ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

Μετά και την προχθεσινή «ταχεία» ανταπάντηση του κ. Βολουδάκη στην οποία περίσσευε η αλαζονεία (από που προκύπτει άραγε;) το ερώτημα είναι σαφές και οι Χανιώτες περιμένουν απάντηση:

Ποια είναι η θέση σας κ. Βολουδάκη για την επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση σας ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Χανίων;

Όλα τα άλλα λίγο απασχολούν τον κόσμο ο οποίος ζητάει τουλάχιστον πολιτική ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Όχι άλλα στην Αθήνα και άλλα στα Χανιά.

Αυτό το παραμύθι πρέπει κάποτε να πάρει τέλος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...