14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Απαράδεκτες εικόνες στη Ρόδο: Μεθυσμένοι τουρίστες ξαπλώνουν σε ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών

Ημερομηνία:

Αδιανόητες σκηνές κατέγραψε ο φακός στη Ρόδο, με μεθυσμένους τουρίστες να έχουν χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και να ξαπλώνουν σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων.

Όπως μεταδίδει το realvoice995.gr, τουρίστες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κοιμούνται πάνω στους σωρούς των σκουπιδών, στις μαύρες σακούλες, ανάμεσα σε κούτες, σπασμένα μπουκάλια και κάθε λογής απορρίμματα.

Αυτές είναι οι αποκαλυπτικές εικόνες που καταγράφονται στην οδό Ορφανίδου, στην καρδιά της πόλεως Ρόδου, προκαλώντας την αγανάκτηση των περιοίκων.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι στην περιοχή, η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και μέρα – νύχτα καταγράφονται απίστευτα σκηνικά, με άγριους ξυλοδαρμούς και έντονες συμπλοκές.

Άγριοι ξυλοδαρμοί και τραυματίες από επιθέσεις με σπασμένα μπουκάλια

Σκηνές απείρου κάλλους, με άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ να εμπλέκονται σε φασαρίες, αλλά και τις «συμμορίες» να απειλούν ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα προ πενθημέρου, όπως δήλωσαν στο τοπικό μέσο τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ένα άτομο κατέληξε τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα αλλοδαπών, κατά πάσα πιθανότητα αραβόφωνων σουηδών υπηκόων.

Τα περιστατικά βιαιότητας διαδραματίζονται τόσο μέρα μεσημέρι, όσο και τις νυχτερινές ώρες. Φθάνουν μάλιστα στο σημείο να σπάνε μπουκάλια και να απειλούν ζωές, ή ακόμη και με σουγιάδες που έχουν στην κατοχή τους. Δύο άτομα τραυματίσθηκαν την ίδια ημέρα και δεν είναι οι μόνοι… Ο ένας νεαρός το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρισκόταν χτυπημένο από τον ξυλοδαρμό που υπέστη στο δρόμο επί 20 λεπτά, μέχρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Δεν υπάρχει αστυνόμευση»

«Δεν υπάρχει αστυνόμευση και κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύμα. Ξύλο καθημερινά μεσημέρι και βράδυ, μεταξύ των ομάδων. Είναι επικίνδυνα κάθε βράδυ» καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, που ήταν παρόντες στα περιστατικά των προηγούμενων ημερών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ορφανίδουα4 scaled 1

Ορφανίδουα1 scaled 1

Ορφανίδουα2 scaled 1

"google ad"

Ρόδος: Μεθυσμένοι τουρίστες ξαπλώνουν σε ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...