17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

“Απαράδεκτο το ψήφισμα του Λαϊκού Κόμματος”: Γ. Μιχελάκης, Ντ. Μπακογιάννη και Δ. Σιούφας αδειάζουν Αντώνη Σαμαρά

Ημερομηνία:

“Απαράδεκτη η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία”, υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σε δύο ιδιαιτέρως επικριτικές, προς το Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα αλλά και την ηγεσία της ΝΔ, αναρτήσεις του στο twitter

Σκληρή κριτική στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ασκεί μέσω twitter ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός και εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το χθεσινό ψήφισμα και απαράδεκτο τον Αντώνη Σαμαρά που το ψήφισε.

Αδειάζει Σαμαρά και ο Σιούφας!

Ο Δημήτρης Σιούφας, σε δήλωσή του για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα, τονίζει:

«Σωστή η παραίνεση του ΕΛΚ προς τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, «να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη στη χώρα. Σωστή και η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και το Ευρώ. Ατυχέστατη όμως η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις». Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία».

Κριτική και από Μπακογιάννη

Τα «άτυπα» πυρά της προς τον Αντώνη Σαμαρά έστρεψε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη με ανάρτησή της αρχικά χαρακτήρισε «κρίμα» το περιεχόμενο του ψηφίσματος και στη συνέχεια «κάρφωσε» χωρίς να κατονομάζει τον πρώην πρωθυπουργό γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι «υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ