15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απατεώνας ήθελε…κούρσα στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Στο παρά πέντε γλίτωσε από τα “δόντια” απατεώνα ο πρόεδρος των Ραδιοταξί Κνωσσός, Μανώλης Ψυλλάκης.

Μιλώντας στο Cretalive, ο κ. Ψυλλάκης, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο επιτήδειος αφού επικαλέστηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, ζητώντας… κούρσα με προορισμό το Ρέθυμνο, προσπάθησε να του αποσπάσει ηλεκτρονικούς κωδικούς και πως ο ίδιος κατάφερε να τον ξεγελάσει!

Όλα έγιναν όπως λέει το μεσημέρι της Κυριακής. “Ο απατεώνας -μιλώντας άπταιστα Ελληνικά – επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο και ζήτησε μια τιμή για ένα δρομολόγιο στο Ρέθυμνο, ενώ ζήτησε και ένα i-ban για να καταθέσει τα χρήματα”.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πελάτης ζήτησε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο για να γίνει η αποδοχή των χρημάτων. Έτσι και έγινε. Ο εν λόγω κύριος, επικοινώνησε με τον κ. Ψυλλάκη και του “ζήτησε να γίνει οπωσδήποτε αποδοχή των χρημάτων, διότι πρόκειται για κρατική υπηρεσία και πρέπει η είσοδος να γίνει με κωδικούς”.

Τότε ο κ. Ψυλλάκης αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να κερδίσει χρόνο ενώ ο άνθρωπος στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου ζητούσε επίμονα να γίνει η διαδικασία με κάποιο κωδικό, έστω και τον δικό του και όχι της επιχείρησης…

Πονηρεμένος πλέον ο πρόεδρος των Ραδιοταξί του είπε ότι θα του κάνει την διαδρομή εφόσον το επιθυμεί και το κράτος θα μεριμνήσει αργότερα για να καταθέσει το σχετικό ποσό! Ο επιτήδειος εκείνη την στιγμή αντέδρασε και επέμενε ότι η διαδικασία με τους κωδικούς πρέπει να γίνει επιτόπου, κάτι το οποίο φυσικά και δεν έγινε καθότι ο σύνδεσμος τον οποίο είχε αποστείλει ήταν σπαμ, γεγονός που είχε καταλάβει το παρ’ολίγον θύμα!

Ο κ. Ψυλλάκης, όπως είπε καταλήγοντας, αναμένεται να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...