21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Αποκάλυψη Πολάκη!: Εγώ ήμουν ο επικεφαλής της ομάδας των ειδικών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ που έσωσε τον Τσίπρα από το πραξικόπημα στις Μαλδίβες | Φωτός

Ημερομηνία:

Αν η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας είναι όπως αυτή που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, πώς να μην ελπίζουν σε ανατροπή των δημοσκοπήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Χανιώτης αναπληρωτής  Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης με αφορμή την ψεύτικη είδηση περί ταξιδιού του Τσίπρα στις Μαλδίβες, πραξικοπήματος και ειδικών δυνάμεων που ταξίδεψαν ως εκεί για να τον απεγκλωβίσουν, προχώρησε σε “αποκαλύψεις”.

Έτσι, γνωστοποίησε ότι επικεφαλής της ομάδας των ειδικών δυνάμεων ήταν ο ίδιος! Εξήγησε μάλιστα ότι τα κομάντο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ειδική εκπαίδευση “στον ανορθόδοξο πόλεμο σε μυστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κούβα, από κουβανούς στρατιωτικούς στα πλαίσια της συνεργασίας των κομμουνιστικών κομμάτων για την παραγωγή στελεχών για την ώρα της “αποφασιστικής σύγκρουσης” σε κάθε χώρα του δυτικού καπιταλισμού!!”

Επειδή όμως στη Νέα Δημοκρατία πολλές φορές λείπει η σοβαρότητα όταν αναπαράγουν ειδήσεις εξήγησε ότι ο φωτογραφίες είναι από ταξίδι του σε διεθνιστική αποστολή της ΚΝΕ στη Νικαράγουα, όπου βρέθηκε εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές του ’90 για να εργαστεί στη συγκομιδή καφέ.

Εξηγεί μάλιστα ότι τα όπλα που κρατούν είναι των στρατιωτών σαντινίστας:

Επειδη οι φυτειες του καφε ηταν σε καποια οροπεδια που συνορευαν με τις περιοχεςτων Κοντρας (των ενοπλων μισθοφορων απο την ονδουρα που πολεμουσαν τους σαντινιστας) μας φυλαγαν στη συγκομιδη και στον καταυλισμο στρατιωτες των σαντινιστας οπως αυτος που φαινεται στη φωτογραφια

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε το κείμενο που ανέρτησε ο Χανιώτης υπουργός:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!!

Μετα τις τρομερές αποκαλύψεις που εκανε ο πράκτορας ΘΒ-000-Τραγκας και αναπαρήγαγε ο αντιπρόεδρος Αδωνις και το φασιστο-Μακελειό (φωτό 1και 2) θα αναγκαστώ να αποκαλύψω τι πραγματικά συνέβη στο νησάκι royal island (φωτό 3)στην Ατολλη Baa των Μαλδιβων το Φλεβάρη του 2018!!!!

Παραμείνετε συντονισμένοι συνεχίζεται…ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ…..Τον Αλεξη Τσιπρα ΔΕΝ τον φυγαδευσαν απο τις μαλδιβες τα ΟΥΚ αλλα ειδικη ομαδα κομαντος του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλης εμενα(φωτο 4,5,6,) η οποια στα νεανικα της χρονια ειχε εκπαιδευτει στον ανορθοδοξο πολεμο σε μυστικα στρατοπεδα συγκεντρωσης στην Κουβα ,απο κουβανους στρατιωτικους(φωτο 7) στα πλαισια της συνεργασιας των κομμουνιστικων κομματων για την παραγωγη στελεχων για την ωρα της “αποφασιστικης συγκρουσης” σε καθε χωρα του δυτικου καπιταλισμου!!

Αυτοι εσωσαν τον Τσιπρα ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ,αφου δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στους μηχανισμους του αστικου κρατους που εχουν αναλαβει την ασφαλεια του….. Μπορει να γερασαμε πια αλλα “ο,τι κοπελομαθεις δε γεροντοξεχνας”.Η διαφυγη εγινε μετα απο σκληρη μαχη με τους πραξικοπηματιες με το ειδικο σκαφος (φωτο 8) που ειχε δωρηθει απο την παλαι ποτε Σοβιετικη Ενωση στο ΚΚΕ και το οποιο μετα τη διασπαση του 89 ειχαμε “απαλλοτριωσει” και κρυψει σε βραχονησιδα μεχρι που εγινε κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ξαναμπηκε σε λειτουργια…..

ΥΓ1 .τρολακια και δημοσιογραφισκοι της ακροδεξιας..και στο τρολαρισμα “σας εχουμε”…..

ΥΓ2.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ τα γνωστα χαλκεια να λενε παλι για σχεσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατια ,οι φωτογραφιες 4,5,6,7 ειναι απο το γεναρη του 1990 απο την αποστολη διεθνιστικης αλληλεγγυης της ΚΝΕ του Νεου Αριστερου Ρευματος που ανηκα τοτε, στη Νικαραγουα των Σαντινιστας ,για βοηθεια στη συγκομιδη του καφε μαζι με πολλους συντροφους κομμουνιστικων,εργατικων και σοσιαλιστικων κομματων απο την Ευρωπη και τη λατινικη αμερικη(150 ατομα συνολο στη μπριγαδα που ημασταν).Επειδη οι φυτειες του καφε ηταν σε καποια οροπεδια που συνορευαν με τις περιοχεςτων Κοντρας (των ενοπλων μισθοφορων απο την ονδουρα που πολεμουσαν τους σαντινιστας) μας φυλαγαν στη συγκομιδη και στον καταυλισμο στρατιωτες των σαντινιστας οπως αυτος που φαινεται στη φωτογραφια 7.Δικα τους ειναι τα καλασνικοφ που κραταμε στις φωτογραφιες που βγαλαμε τις δυο- τρεις τελευταιες μερες της παραμονης μας εκει (καθησαμε 1 μηνα και κατι).Για του λογου το αληθες εβαλα και τη φωτο 9 που φαινομαι να μαζευω καφε απο το δεντρο και τη φωτο 10 που ειναι απο προεκλογικη συγκεντρωση του FSLN στη Μαναγκουα με το Ντανιελ Ορτεγκα (εχασαν τοτε απο την Τσαμορο ,αλλα ξανακερδισαν προσφατα )

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...