18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Απολογήθηκε η πρώτη “φουρνιά” των μελών των εγκληματικών οργανώσεων – Ένας προσωρινά κρατούμενος

Ημερομηνία:

Με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους ελεύθεροι οι τρεις – Αύριο απολογούνται οι υπόλοιποι

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 30χρονος αγρότης από τον Άγιο Ανδρέα Ρεθύμνου, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν 24 κατηγορίες και ο οποίος θεωρείται από τους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης των εκβιαστών. Ο 30χρονος μαζί με άλλους τέσσερις οδηγήθηκαν, σήμερα, ενώπιον του ανακριτή. Ο ένας εκ των πέντε ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ηρακλειώτης κατέβαλε εγγύηση 10.000 ευρώ, ο 38χρονος Μυλοποταμίτης που κατοικεί στο Σφακάκι κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρπώ, ενώ ο 34χρονος από την Ιεράπετρα που εμπλέκεται στην οργάνωση που εμπορευόταν και διακινούσε ναρκωτικά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ. και στους τρεις επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Α.Τ. της περιοχής τους, τρεις φορές το μήνα.

Αύριο, πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή επτά άτομα αλλά και ο 26χρονος που σήμερα ζήτησε και πήρε προθεσμία. Μεταξύ των επτά είναι και ο 37χρονος κρεοπώλης που φέρεται να είναι ηγετικός πυρήνας και στις δύοε εγκληματικές οργανώσεις.

http://www.cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν «στοχευμένη και συντονισμένη επίθεση» από την ΝΔ -«Θέλουν αντίπαλο τον Κασσελάκη»

Συντονισμένες επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΠΑΣΟΚ, βλέπουν...

Ερυθρά Θάλασσα: Επίθεση Χούθι στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο Cyclades με βαλλιστικούς πυραύλους και drone

Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους και drone κατά ελληνόκτητου φορτηγού πλοίου που ταξίδευε στην Ερυθρά...