16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Απολύθηκαν η αδερφή και ο σύζυγος της Πισπιρίγκου – «Είμαι σοκαρισμένος δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου»

Ημερομηνία:

Σοκαρισμένος από τις εξελίξεις εμφανίζεται ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίζεται συντετριμμένος μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και φέρεται να έχει πει σε φίλους ότι «δεν κατάφερε να σώσει τα παιδιά του».

Οι ίδιες πληροφορίες που που επικαλέστηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής, αναφέρουν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν ότι απομακρύνθηκαν από τις δουλειές τους.

Η αδερφή της κατηγορούμενης ενημερώθηκε χθες το απόγευμα από την ψησταριά όπου δουλεύει ενώ ο σύζυγός από τη δική του δουλειά σήμερα το πρωί.

Πολιορκία στο σπίτι της οικογένειας

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της οικογένειας βρισκόταν από χθες το απόγευμα σε κλοιό εξαγριωμένου όχλου, ο οποίος αποχώρησε αργά τα ξημερώματα.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Πισπιρίγκου

Όπως αναμενόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μετά και την παραίτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα από την υπόθεση, η κατηγορούμενη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ έγινε στόχος αποδοκιμασιών από δεκάδες συγκεντρωμένους

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...