20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ

Ημερομηνία:

1.ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

2.ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

3.Η ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ.

4.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

5.ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ