21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απόλυτος εφιάλτης στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την 15χρονη κόρη του μέχρι τα 20 της

Ημερομηνία:

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα ζούσε επί πέντε συναπτά έτη μία 20χρονη -σήμερα- νεαρή κοπέλα.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία μιας νεαρής κοπέλας στο Ηράκλειο σύμφωνα με την οποία ο πατέρας της την βίαζε όταν ήταν ανήλικη και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πήγες η καταγγελία έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου φέτος με τον 48χρονο πατέρα της νεαρής κοπέλας να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή λίγες μέρες αργότερα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η 20χρονη, σήμερα κοπέλα, ο πατέρας της την βίαζε από το 2017 όποτε και εκείνη ήταν στην ηλικία των 15 ετών.

Μάλιστα στην ίδια καταγγελία αναφέρεται ότι την εξέδιδε σε φίλους του έναντι αμοιβής.

Η 20χρονη, έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στις αστυνομικές αρχές τα όσα έζησε τόσο στα χέρια του βιολογικού της πατέρα όσο και στα χέρια των υπολοίπων που καταγγέλλονται ότι συνευρέθηκαν σεξουαλικά μαζί της έναντι αμοιβής.

Την υπόθεση χειρίστηκαν αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Μινώα Πεδιάδος, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας, η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Έκτοτε οι έρευνες των αστυνομικών αρχών δεν έχουν σταματήσει με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να καλούνται σε απολογία τα άτομα που φέρεται να έχει κατονομάσει ή να έχει υποδείξει η νεαρή.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...

Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε εξέλιξη το Υπουργικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός στην αρχή της τοποθέτησής του κατά τη...

Εργασίες του Δήμου Χανίων στα πεζοδρόμια της οδού Αποκορώνου από τη Δευτέρα 1 Απριλίου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Χανίων οι μεγάλες παρεμβάσεις ανακατασκευής...