17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απόστολε, κάτι ξεχασες!

Ημερομηνία:

Του Ανδρέα Σπανουδάκη

Έτοιμος δήλωσε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Ανδρουλάκης ν’ αναλάβει τα ηνία της χώρας. Σα πολύ δε βιάζετε; Είχε προηγηθεί η σφοδρή επίθεσή του στα μέλη του ΚΙΝΑΛ που προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.  Αλλά η ομιλία που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν η επίθεση, που στερείται κάθε λογικής ερμηνείας, η σουρεαλιστική τοποθέτηση του υπέργηρου κ. Κακλαμάνη ο οποίος απευθυνόμενος σ’ αυτούς που «μετακόμισαν» στην σημερινή αντιπολίτευση,  μίλησε για βοθρολύμματα και αρουραίους.

Κρίμα…… Η δήλωση του κ. Κακλαμάνη που ίσως να κάλυπτε μια ψυχική του αναγκαιότητα ή ακόμα  να είχε μια δόση συγκίνησης για την πτώση του κόμματος στο 11% (σύμφωνα με τις στημένες(;;;) του Μαξίμου δημοσκοπήσεις)  μας πήγε αρκετά χρόνια πίσω με τις θυελλώδεις συγκρούσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Μόνο που αυτή τη φορά η σύγκρουση  ΔΕΝ!!! είναι με τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη αλλά  με το όμορο, το «γειτονικό» ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι λοιπόν και προκειμένου να αποδείξουμε με στοιχεία την….έλλειψη επαφής του κ. Κακλαμάνη  με την πραγματικότητα, προσφεύγομε στη ζώσα πραγματικότητα:

Είναι αρουραίοι και βοθρολύματα, κατά τον κ. Κακλαμάνη, όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ!!! την κυβέρνηση Μητσοτάκη;  Αυτό και μόνο, χωρίς την βοήθεια κανενός κλάδου του επιστητού μας δίνει την απάντηση για το ανεξήγητο της ανείκιας επίθεσης του κ. Κακλαμάνη που ξεφεύγει της  ορθολογικής και αντικειμενικής τοποθέτησης.

Χρυσοχοΐδης, Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Μενδώνη, Πιερρακάκης,  Θεοδωρικάκος, Διαμαντοπούλου, Πέτσας, Τσακλόγλου, Λιβάνιος, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Πάνος Αλεξανδρής, Θανάσης Κοντογεώργης, Άννα Στρατινάκη, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, Άννα Δελλαπόρτα, Έφη Μπέκου, Αλεξάνδρα Σδούκου, Πάνος Σταμπουλίδης, Γιώργος Καλαντζής. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εκσυχρονιστές του Σημίτη ο οποίος μίλησε για προοδευτική παράταξη,  που «διατάραξαν» την ιδεολογική τους ταυτότητα και αυτομόλησαν γιατί στην κυβέρνηση του Κυριάκου, (θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του κ. Κακλαμάνη) «μυρίστηκαν το τυράκι;».

Με τα τρωκτικά και τα βοθρολύματα που πλαισίωναν τον Ανδρουλάκη στο συνέδριο είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας; Με τους κατηγορούμενος στο σκάνδαλο της Novartis;Τον εμπνευστή του Ακαταδίωκτου και του PSI; Με τους συνεργαζόμενους με την κυβέρνηση Σαμαρά; Ή μήπως με την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου  ο οποίος πήρε τα σκληρότερα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής που ελήφθησαν μέχρι εκείνη τη στιγμή στην ιστορία της Ελλάδας;

Μήπως τελικά όλα τα παραπάνω είναι το προμήνυμα για την μετεκλογική συνεργασία Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη;  Μα τότε όλοι μας, διάπυροι από αγανάκτηση και οργή για το τερατούργημα  θα τραγουδάμε: «Δε θέλω να σε ξαναδώ μανάρι μου τα κάναμε σαλάτα, θέλω μονάχα να σου πω πως απόψε τα κάνατε ……σαν τα μούτρα μας!» (ας με συγχωρέσει η Αρλέτα για την ελάχιστη διασκευή).

Στέφανος Τζουμάκας: «Το ΠΑΣΟΚ με τις ηγεσίες του, έβλαψε σημαντικά τη χώρα και γι’ αυτό θα έπρεπε να πάνε σπίτια τους. Η χώρα εξαιτίας τους έχασε το 25% του Εθνικού πλούτου, έκλεισαν 400.000 επιχειρήσεις, το 40% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, έφυγαν 400.000 νέοι από τη χώρα και τώρα επειδή κάνουν ότι δεν ξέρουν για όλα αυτά, επιδιώκουν κοκορομαχίες και αλλαγή της ατζέντας. Γι’ αυτό ακούστηκαν στο συνέδριό τους κακοήθεις χαρακτηρισμοί και ανάγωγες συμπεριφορές έτσι ώστε να αποσιωπήσουν την ευθύνη ότι κατέστρεψαν τη χώρα».

Α, να μη το ξεχάσω:  Με τα 320 εκατ. τα απλήρωτα δάνεια τί θα γίνει;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...