17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Από την Παρασκευή 22 Απριλίου η διάθεση του μερισμάτος από όλα τα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Χανίων

Ημερομηνία:

Από την Παρασκευή 22 Απριλίου θα μπορούν να παραλαμβάνουν οι μέτοχοι το μέρισμά τους από όλα τα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Χανίων .

Τα μέλη του συνεταιρισμού , που ιδρύθηκε το 1979 με έδρα την πόλη των Χανίων, φτάνουν τα  5.798 (κοντά 6.000) συνεπώς και το συνολικό μέρισμα που δίνει ετησίως ο Συνεταιρισμός είναι 578.500,00€ (κοντά 600.000) .

Αναλυτικά η γνωστοποίηση με τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουν τα μέλη προκειμένου να λάβουν το μέρισμα:

Σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1274/30.12.2015 καθίσταται υποχρεωτική η υποβολή βεβαίωσης εισοδημάτων από μερίσματα Νομικών Προσώπων με τη χρήση του TAXISnet.

Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένη η γνωστοποίηση προς το Συνεταιρισμό όλων των στοιχείων των Συνεταίρων, συμπεριλαμβανόμενων Α.Φ.Μ. & Α.Μ.Κ.Α.

Για το λόγο αυτό, για να σας δοθεί το μέρισμα φορολογικού έτους 2015,απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συμπληρώσει και προσκομίσει το σχετικό έντυπο*  με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, για τα στοιχεία Α.Φ.Μ. & Α.Μ.Κ.Α. χρειάζεται επιπλέον να πιστοποιούνται από αντίγραφο επίσημου εγγράφου.

Επίσημο έγγραφο μπορεί να είναι ένα από τα παρακάτω: Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α. από ΚΕΠ ,Βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ. από Δ.Ο.Υ, κάρτα Α.Μ.Κ.Α., Βιβλιάριο Υγείας (σελίδα με τα σχετικά στοιχεία), και οποιοδήποτε έντυπο από ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών και του ΙΚΑ.

*Το σχετικό έντυπο για την συμπλήρωση των στοιχείων θα είναι στην διάθεση σας σε όλα τα καταστήματα του Συνεταιρισμού.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...