19.8 C
Chania
Wednesday, May 29, 2024

Αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Μεστροπιάν

Ημερομηνία:

Σαν κεραυνός έπεσε στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας του Γιάννη Μεστροπιάν, επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στην κεντρική λαχαναγορά, πρώην στέλεχος της ΝΔ στο Ηράκλειο, σύμβουλος του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ο Γιάννης Μεστροπιάν βρέθηκε χθες το πρωί από συνεργάτες του, στο γραφείο του στη λαχαναγορά.

Συγκλονισμένοι είναι οι στενοί του συνεργάτες και το περιβάλλον του εκλιπόντος, καθώς τίποτα στη συμπεριφορά του, το προηγούμενο διάστημα, δε μαρτυρούσε το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο 40χρονος άνδρας. Ο ίδιος στη σελίδα του στο FACEBOOK είχε για τελευταία φορά κάνει ανάρτηση τραγουδιών των  Dire Straits & Eric Clapton ενώ λίγο νωρίτερα φίλος του είχε αναρτήσει την ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης , το “σήμερον κρεμάται επί ξύλου” … και τραγική ειρωνία μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις ήταν η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη από το CRETALIVE…

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ