21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Αυτός είναι ο γερμανός παιδόφιλος που συνελήφθη στην Κρήτη | Φωτός

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τις φωτογραφίες Γερμανού που έμενε στην Κρήτη και συνελήφθη για παιδική πορνογραφία. Στον συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη έπειτα από τη σύλληψή του από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κρήτη, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Πρόκειται για τον BITTNER Heiner Jost του Shodel και της Helgha.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας τους, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και με τη χρήση διαδικτύου, τελεσθείσα κατά συνήθεια.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε (5) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ως άνω παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου αλλοδαπού παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 49χρονος από τη Γερμανία, που τα τελευταία χρόνια μένει στα Χανιά, χαρακτηρίζεται από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως ο νούμερο 2 παιδόφιλος που συλλαμβάνεται στην Ελλάδα την τελευταία 20ετία, για τον οποίο υπάρχουνενδείξεις ασελγειών και βιασμών ανηλίκων στην περιοχή.

Παράλληλα γίνεται έρευνα αν μέρος του υλικού που είχε στην κατοχή του έχει αποτυπωθεί από διάφορες περιοχές της Κρήτης. «Εμένα αυτό μου αρέσει να κάνω» είχε πει στους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον συλλάβουν παρότι είχε πηδήξει και καταφύγει σε μπαλκόνια διπλανής πολυκατοικίας μαζί με τον επίμαχο υπολογιστή και το αηδιαστικό υλικό, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Τουλάχιστον δύο οργανώσεις προστασίας των παιδιών αναμένεται να προβούν σε διάβημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαμαρτυρόμενοι για τους εισαγγελικούς χειρισμούς και τις παράξενες «ελευθερώσεις» του 49χρονου, δύο τον αριθμό, μέσα σε έναν χρόνο, με την δεύτερη να έρχεται σε παραβίαση των περιοριστικών όρων εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα διαμονής του.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...