21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Suzanne Eaton | Φωτο+Bίντεο

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία από την ομολογία του φονιά της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος φαίνεται ότι ομολόγησε ότι χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές, μία πάνω και μία κάτω, στην άκρη του δρόμου όπου την είχε δει. Μετά, την έβαλε στο πορτ-παγκάζ του αμαξιού και έφυγε. Η γυναίκα ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει και ο δράστης σταμάτησε το αμάξι, και τη μαχαίρωσε αρκετές φορές. Όταν η γυναίκα άρχισε πάλι να φωνάζει και να ζητά βοήθεια, τότε την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι μέλος γνωστής οικογένειας στο Μάλεμε, είναι γιος ιερέα, υπήρξε ηλεκτρολόγος και μετά μάγειρας, είναι πολύ καλός γνώστης Κουνγκ Φου ενώ ασχολούταν με τις πτώσεις με αερόστατο αλλά και τις εξερευνήσεις αφού στο προσωπικό του κανάλι στο youtube είχε ανεβάσει αρκετά βίντεο και από το σημείο όπου παραίτησε το πτώμα της 60χρονης αμερικανίδας.

Εδώ, μια παλιότερα φωτογραφία του δράστη μέσα από το τούνελ στο οποίο βρέθηκε το πτώμα της Suzanne Eaton:

Να σημειώσουμε ότι άνθρωποι που τον γνώριζαν τον περιέγραφαν μεν ως εκκεντρικό άνθρωπο, όχι όμως βίαιο.

Το παρακάτω βίντεο είναι του δράστη και δημιουργήθηκε το 2017. Με μυστηριακή μουσική παρουσιάζει το γερμανικό πολυβολείο στο Μάλεμε, εκεί που πριν λίγες ημέρες έριξε το πτώμα της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...