16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Αφαίρεσαν, ενώ δε θα έπρεπε, φωτιστικά από την οδό Σφακίων;

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με καταγγελία του αναγνώστη της εφημερίδας μας Σταύρου Ζωη, η ΔΕΗ, μέσα της εταιρείας “Τοξότης” αφαίρεσε, αυθαίρετα, τα φωτιστικά σώματα επί της οδού Σφακίων. Όπως σημειώνει εδώ και πάνω από μία βδομάδα το σημείο βρίσκεται στο σκοτάδι.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Την περασμένη Κυριακή αλλάχτηκαν από εργολάβο τη ΔΕΔΔΗΕ στη Σφακίων δυο ξύλινες κολώνες της ΔΕΗ .Μαζί με τους στύλους όμως ο εργολάβος, εταιρίας «Τοξότης» πήρε μαζί του και τα δυο φωτιστικά σώματα επί της Σφακίων ενώ δεν συνέδεσε , δε γεφύρωσε , τα δυο φωτιστικά σώματα εντός του αδιεξόδου στον αριθμό 32. Σημειωτέον ότι από εκεί είναι είσοδος πολυκατοικίας (όπου και οι ιατρικός, οδοντιατρικός και φαρμακευτικός σύλλογος αλλά και λογιστικό γραφείο και κατοικίες).

Το αδιέξοδο μια εβδομάδα και μια μέρα τώρα είναι στα μαύρα σκοτάδια και διάφοροι «περίεργοι» κάνουν την εμφάνιση τους τις νυκτερινές ώρες.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χανίων απαντά ότι θα αντιμετωπιστεί το θέμα και έχει καβγαδίσει με τους αρμοδίους της ΔΕΔΔΗΕ ,ενώ από τη ΔΕΕΔΗΕ δεν έχει καταστεί δυνατόν ούτε αρμόδιο να βρούμε, αφού μας παραπέμπουν στο Δήμο Χανίων, ούτε βέβαια το τηλέφωνο ή το ονοματεπώνυμο του εργολάβου που «εκτέλεσε» το έργο ( εντός ή εκτός εισαγωγικών).

Κάθε φορά θα πρέπει να ενημερώνουμε όποιον απαντά στο τηλέφωνο δεδομένου ότι ακόμη δε βρήκαμε κάποιον να γνωρίζει το θέμα

Αλήθεια για ένα τόσο απλό θέμα πόσος καιρός θα περάσει για να λυθεί φίλοι της ΔΕΔΔΗΕ;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ