25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Αφιέρωμα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την επίσκεψη του Ομπάμα τους…

Ημερομηνία:

Γράφει ο Κώστας Ντουντουλάκης

Χαράς ευαγγέλια!!!

Όπου νά ΄ναι θα σκίσει τα καλτσόν …ε, λάθος, τα μνημόνια ήθελα να πω βρε παιδιά η “πρώτη φορά αριστερά”!

Θα διορθωθούν τα πάντα! Το “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” …αταλάντευτα παραμένει στόχος! Τώρα, με την επίσκεψη-επιθεώρηση του Ομπάμα, αφού συζητηθεί και η μέσω Καμένου πρόταση ΣΥΡΙΖΑ να επεκτείνει την βάση της Σούδας και στην Κάρπαθο η Αμέρικα, η …τοιούτη “αριστερά” ( ευρωαμερικάνικη τραβεστί και δοσίλογη μνημονιακή φιλελέ “αριστερά” την οποία μόνο ηλίθιοι νομίζουν πως δεν θα δίκαζαν για εσχάτη προδοσία ο Άρης και ο Τσε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) θα πάρει …αμέριστη αμερικάνικη βοήθεια! Πακτωλός χρημάτων! Νέο …”Σχέδιο Μάρσαλ” για να …μην συνεχίσει την εκ μέρους της συνειδητή, μεθοδική, αδίστακτη προσπάθεια δολοφονίας της ελπίδας και των αγώνων της αριστεράς! Των αγώνων για εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, λαό αφέντη στον τόπο του και αντικαπιταλιστική, κατά της δικτατορίας της ΕΕ και των εμπόρων των λαών πορεία… 

Γι αυτή και μόνο την πορεία αγωνιστήκαμε επί δεκαετίες (γνωστή η πορεία καθενός μας και προπαντός προπαντός, η τωρινή μας στάση…) οι αριστεροί των αγώνων.

Ο προδομένος από την γλοιώδη, αρριβίστικη κλίκα Τσίπρα ηρωικός αιώνιος αντιστασιακός Γλέζος και μαζί του όλοι οι αριστεροί των αγώνων και της συνέπειας λόγων-έργων, γιαυτό τους αποκαλεί προδότες….

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...