28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Αφροδίτη Σημίτη: Αποκάλυψα έναν σα τον «Στάθη» του Ράδιο Αρβύλα και απολύθηκα

Ημερομηνία:

Την προσωπική της εμπειρία με έναν «Στάθη» αποκάλυψε η Αφροδίτη Σημίτη.

Με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την απαράδεκτη ενέργεια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, να εκθέσει πλήθος ερωτικών φωτογραφιών και βίντεο νεαρής γυναίκας με την οποίαν κατά τη διάρκεια της πράξης του διατηρούσε σχέση, στο διαδίκτυο, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω. Μη μασάτε κορίτσια!

Ξεμπροστιάσετε τους! Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού. Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου.

»Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ