25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Αύριο η διαδήλωση στα Χανιά για το Σκοπιανό

Ημερομηνία:

Με κείμενο που αναρτήθηκε στο facebook γίνεται κάλεσμα για διαδήλωση και στα Χανιά για το Σκοπιανό την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Αγοράς. Να σημειώσουμε ότι όπως σημειώνουν, “δεν υπάρχει υπεύθυνος διοργάνωσης”.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Επί ποδός βρίσκεται ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τα ΧΑΝΙΑ θα είναι…. ΠΑΡΩΝ!

Τα ΧΑΝΙΑ είναι εδώ… ΠΑΡΩΝ

“Ήτανε θέλημα Θεού,

ήτανε Θεία Δίκη

να μπούμε εμείς οι Κρητικοί

πρώτοι στη Σαλονίκη”

Μαντινάδα του κρητικού διοικητή Ιωάννη Αλεξάκη το 1912 στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Εάν οι πολιτικοί μας επιμείνουν στην εκχώρηση του ονόματος και φέρουν την απόφαση αυτή προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή τότε θα μας βρούνε μπροστά τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις 7.30′ το απόγευμα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ, παρουσιαζόμαστε στην Πλατεία Αγοράς στα Χανια για την αποτροπή του εγκλήματος της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ σε παραχαράκτες της ιστορίας που θέλουν με δυο δράμια μελάνι, να κάνουν δικό τους τον αμύθητο θησαυρό της Μακεδονικής Ιστορίας ΜΑΣ.

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ετοιμάζονται ν’ αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση και να υπογράψουν την απώλεια διαχρονικών αξιών που δεν παραχωρούνται ούτε με χαμένο πόλεμο.

Τα ΧΑΝΙΑ είναι εδώ… ΠΑΡΩΝ

“Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει” Ίων Δραγούμης

Η ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ. Τελεία και παύλα.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Όλη η Μακεδονία, όλη η Ελλάδα, θα αφαιρέσει το στυλό από τα χέρια όσων είναι πρόθυμοι να παραδώσουν πολιτιστική παράδοση ολόκληρων χιλιετηρίδων σε αυτούς ακριβώς που την καπηλεύονται εδώ και μερικές δεκαετίες.

Τα ΧΑΝΙΑ είναι εδώ… ΠΑΡΩΝ

Αν κάποιοι μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θέλουν ν’ αψηφήσουν τη Λαϊκή βούληση, δεν πρέπει να έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως θα αντιμετωπίσουν τη Λαϊκή Οργή που δεν ξεχνάει, ούτε συγχωρεί.

Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας και τις διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας.

Τέρμα τα λόγια.

Τα ΧΑΝΙΑ είναι εδώ… ΠΑΡΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ