16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Βανδαλισμοί από αγνώστους σε παιδική χαρά των Χανίων

Ημερομηνία:

Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν χθες, Τετάρτη 6/5/2015, από τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, καθώς και από τον ανάδοχο εργολάβο του έργου “Αναπλάσεις Κοινόχρηστων χώρων”, στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στην περιοχή του Φράγκικου Νεκροταφείου.

Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο σύνθετο πολυόργανο διαφόρων δραστηριοτήτων του πάρκου, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει παραδοθεί ακόμη προς χρήση από τον ανάδοχο του έργου.

Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων, Γεώργιος Φραγγεδάκης, επισημαίνει ότι ζητείται από τη δημοτική αρχή η συνεργασία των δημοτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας, τα οποία και θα ακολουθούν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

“Πολύ περισσότερο, όταν οι φθορές και οι βανδαλισμοί αφορούν έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση και όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς επισκευάζουμε τις ζημιές σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, ώστε να παραδοθεί το πάρκο στους Χανιώτες και τα παιδιά τους άρτιο και ασφαλές”, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Φραγγεδάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ