15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Δόθηκε μικρή παράταση στον παγκόσμιο διαγωνισμό έμμετρης σάτιρας “Παύλος Πολυχρονάκης”

Ημερομηνία:

Λόγω πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες από το κοινό, παρατείνεται μέχρι την 1η Ιουνίου 2015 η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Έμμετρης Σάτιρας «ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ».
Αυτό ανακοινώθηκε χθες από την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων, που προκηρύσσει τον διαγωνισμό αυτό, ο οποίος έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Υπενθυμίζεται ότι στους νικητές θα απονεμηθούν δώδεκα βραβεία που συνοδεύονται από πλούσια δώρα και χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 3.900 ευρώ. Βασικός χορηγός είναι ο εμπνευστής του διαγωνισμού κ. Παύλος Πολυχρονάκης.

Εφέτος, για πρώτη φορά θα δοθεί και ειδικός τιμητικός τίτλος στον διαγωνιζόμενο που θα λάβει τον χαμηλότερο βαθμό στην τελική κατάταξη. Καί τούτο, για να τονιστεί η σημασία που έχει η συμμετοχή στον διαγωνισμό και όχι η νίκη μόνον. Το βραβείο αυτό, που συνοδεύεται με το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ, είναι πρόταση και χορηγία του μέλους της Ε.Π.Δ. δρα Αλέξανδρου Παπαδερού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 28210 31984 ή να στέλνουν e-mail στο nikolakakis@crete.gov.gr .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...