21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βασίλης Κικίλιας από Ρέθυμνο: «Να ετοιμάζεστε να υποδεχτούμε τον χειμώνα τους συνταξιούχους Γερμανούς. Εμείς τους καλέσαμε και υπάρχει ανταπόκριση»

Ημερομηνία:

Στο Ρέθυμνο έφτασε σήμερα το πρωί ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, το βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη και τοπικά στελέχη του κόμματος. Ο υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε το Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη κ. Λιονή το δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιακουμάκη, την αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Μπιρλιράκη όπως και δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Τουρισμού, εξέφρασε για μια ακόμη φορά την βεβαιότητα ότι η τρέχουσα τουριστική σεζόν θα είναι από τις πλέον δυναμικές, προσθέτοντας, ότι «αυτό που έχει σημασία είναι να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη, τον δωδεκάμηνο τουρισμό στην Κρήτη».

Μάλιστα, όπως ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών στο Ρέθυμνο θα υποδεχτούμε Γερμανούς και βορειοευρωπαίους τουρίστες: «Να ετοιμάζεστε στο νομό να υποδεχτούμε τους συνταξιούχους Γερμανούς και βορειοευρωπαίους οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι πιο συμφέρον για αυτούς αλλά και για μας, να περάσουν εδώ τους χειμερινούς μήνες, από ότι στην πατρίδα τους. Εμείς τους καλέσαμε και βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση».

Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, αναφέρθηκε στους δύο άξονες που έχει εστιάσει το υπουργείο Τουρισμού: «Υπό την ηγεσία του Βασίλη Κικίλια το υπουργείο τουρισμού έχει αλλάξει στρατηγική και έχει εστιάσει σε δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος άξονας είναι η φετινή χρόνια να είναι πολύ καλύτερη από την περσινή κάτι που φαίνεται να επιτυγχάνεται. Και ο δεύτερος άξονας είναι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας»είπε, ενώ επεσήμανε ότι σε συνεργασία με το υπουργείου τουρισμού, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδος, υπάρχει πλέον καμπάνια στο εξωτερικό που αφορά όλο το χρόνο.

Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης αναφερόμενος στις απαραίτητες ενέργειες που έγιναν από την κυβέρνηση υπογράμμισε: «Η ελληνική κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα. Να θυμίσω ότι και στο υπουργείο Μεταφορών είχαμε φροντίσει να ενισχυθούν οι αεροπορικές μας εταιρείες, ενώ λύσαμε και προβλήματα που από τότε είχαμε προβλέψει, ώστε η χώρα μας να ξεφύγει από αυτά, όπως κι έγινε».

Ο Υπουργός Τουρισμού είχε σύσκεψη και στον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, όπου συζήτησε με τους επαγγελματίες του κλάδου τις εξελίξεις στον τουρισμό και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...