22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Βιασμός 24χρονης: Η οικογενειακή τραγωδία της κοπέλας- Έχασε πατέρα, μητέρα και αρραβωνιαστικό

Ημερομηνία:

Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την 24χρονη κοπέλα την οποία βίασαν στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο πατέρας της πριν από δύο χρόνια έφυγε μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή. Η μοίρα ξαναχτύπησε, χάνοντας τον αρραβωνιαστικό της-επίσης νεαρό-από καρκίνο. Και πριν από περίπου πέντε μήνες πέθανε και η μητέρα της.

Βιασμός 24χρονης: Η οικογενειακή τραγωδία της κοπέλας

«Πρόκειται για μια θλιβερή ιστορία» σχολίασε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης και πρόσθεσε: «Θα ζητήσω να συναντηθώ μαζί της. Ως Δήμος θα την συμπαρασταθούμε μαζί με τις κοινωνικές υπηρεσίες. Ό,τι χρειαστεί είτε με ψυχολόγους, είτε να της βρούμε δουλειά αν θέλει. Θα σταθούμε δίπλα της και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για επουλωθούν τα τραύματα της κοπέλας».

Μετά το θάνατο της μητέρας της η κοπέλα έμεινε στο διαμέρισμα της μητέρας της στον Λαγκαδά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του αρραβωνιαστικού της ήταν αυτοί που ενδιαφέρονταν για αυτήν ενώ έχει και μια αδερφή παντρεμένη η οποία κατοικεί στο Κιλκίς.

Άραγε, γνώριζαν οι πλούσιοι και ισχυροί δράστες την ευάλωτη θέση της κοπέλας; Ήταν αυτός εκ των λόγων που την επέλεξαν ως θύμα τους;

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξολογικών εξετάσεων

Μετά τις καταγγελίες της κοπέλας ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες. Σε ότι αφορά την 24χρονη το αποτέλεσμα των τοξολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξει φως στην όλη υπόθεση Ξεκαθαρίζεται,ότι η 24χρονη καταγγέλλουσα δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Στο μεταξύ τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή ντόμινο με πολλά ονόματα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να κατηγορούνται στα social media ότι συμμετείχαν ή γνώριζαν για το κύκλωμα. Κάποιοι από αυτούς είναι ισχυροί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. 

Η ίδια η κοπέλα σε κατάθεσή της έχει καταγγέλλει για τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων αδέρφια και γόνοι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε χθες, Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 73...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...