14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βιασμός 24χρονης: Καταγγελία “φωτιά” για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και τις τοξικολογικές – «Βιαστείτε μη μας καπελώσουν οι Κύπριοι και ξεφτιλιστούμε»

Ημερομηνία:

Σε καταγγελία οτι πίσω απο την υπόθεση της 24χρονης υπάρχει διεθνές κύκλωμα προέβη ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς. Καταπέλτης για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και τη στάση των αρχών.

Για διεθνές κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες μίλησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο δικηγόρος, απο τον οποίο ζητήθηκε βοήθεια στην υπόθεση, εχουν παρέμβει οι εισαγγελικές αρχές της Κύπρου μετά απο καταγγελία που έγινε από Αθήνα και διαβιβάστηκε στον βουλευτή Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ, ότι υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι όπως και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο.

“Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή και μετά ερχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία. Η κόκα εχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών” είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Διαλυνάς πρόσθεσε ότι το ενδεχόμενο ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος ερευνούν και οι αρχές μετά από εισαγγελική παρέμβαση, τονίζοντας ότι έχουν κινητοποιηθεί και οι κυπριακές αρχές, οι οποίες εξετάζουν παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται και με την Κύπρο. «Βιαστείτε μη μας καπελώσουν οι Κύπριοι και ξεφτιλιστούμε», υπογράμμισε.

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά των ελληνικών αρχών για απουσία αντανακλαστικών.  «Θέλετε να ανοίξουν στόματα; Πώς θα ανοίξουν όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα; Όταν υπάρχει κοπέλα που απειλήθηκε μέσα στο τμήμα; Θα έρθει η άλλη με τέτοιο κλίμα και τέτοιες καθυστερήσεις να καταγγείλει βιασμό; Αστειεύεστε τώρα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις τοξικολογικές χαρακτήρισε “απαράδεκτο να μην εχουν βγει τα αποτελέσματα μετά απο 20 μέρες” και διέψευσε τις πληροφορίες οτι καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού ή οτι εστάλησαν στο εξωτερικό. “Την απάντηση θα την δώσει ο διευθυντής του τοξικολογικού εργαστηρίου” είπε χαρακτηριστικα.

“Πώς θα ανοιξουν στόματα οταν τα αντανακταστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα;” πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς”.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα ζήτησε ο Κύπριος βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρήστος Χριστοφίδης

Με αφορμή τις πληροφορίες που φτάνουν από την Κύπρο για την υπόθεση της 24χρονης, μίλησε στην ΕΡΤ ο Κύπριος βουλευτής Χρήστος Χριστοφίδης, ο οποίος με επιστολή στον εισαγγελέα, ζητά κατεπείγουσα έρευνα.

«Εμπλέκεται η Κύπρος ως χώρος προμήθειας και διακίνησης γυναικών γι’ αυτά τα ειδεχθή πάρτι», τόνισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρήστος Χριστοφίδης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για καταγγελία από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη που κατήγγειλε ότι στην υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να έχει εμπλοκή και ένας Κύπριος.

Ο κ. Χριστοφίδης τόνισε ότι μετά την κοινοποίηση της επιστολής του για αυτεπάγγελτη έρευνα, υπήρξε «άμεση αντίδραση και ο μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί, ενώ λαμβάνουμε πληροφόρηση από τις ανακρίσεις στην Ελλάδα. Είμαστε σε επαφή και με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, οποίος τα επόμενα 24ωρα θα στείλει πλήρως εμπιστευτική επιστολή προς τον αρχηγό της αστυνομίας με τις πληροφορίες που έχει. Ο αρχηγός της Κυπριακής αστυνομίας αναμένει γραπτή κατάθεση από τον Ηλία Γκιώνη σχετικά με την καταγγελία του για Κύπριο που φέρεται να συνδέεται με το ελληνικό κύκλωμα μαστροπείας, αλλά και για αλλοδαπές που «διακινούνταν από την Κύπρο στα ειδεχθή πάρτι ναρκωτικών και βιασμού».

news247.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ