19.6 C
Chania
Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2026

“Βρήκαν” 3 χρόνια μετά, τον καλλιεργητή φυτείας 300 δενδρυλλίων κάνναβης

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση καλλιέργειας-φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σφακίων την 01.09.2020.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πρόκυψε ότι ο αλλοδαπός είναι ο δράστης στην καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του εν λόγω Δήμου, στην οποία εντοπίστηκαν να καλλιεργούνται επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά τριακόσια (300) δενδρύλλια κάνναβης.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης: Δεν απασχολούν υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ την κοινωνία

Τα ρέστα ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας...

Σύλληψη 50χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομο όπλο στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Συνελήφθη 50χρονος στη Χερσόνησο Ηρακλείου για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο μετά από έρευνα στην οικία του.

Δύο παραστάσεις «ΜΠΟΥΑΤ» με ελεύθερη είσοδο στα Χανιά

Δύο παραστάσεις «ΜΠΟΥΑΤ» με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» στα Χανιά, 20-21 Απριλίου 2026. Ελεύθερη είσοδος.