15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βόλος: Καταγγελία σοκ για νεκρή από κορονοϊό – Γιατρός αρνητής φέρεται να της έλεγε να μην πάει νοσοκομείο – Του επιβλήθηκε πρόστιμο από τον Ιατρικό Σύλλογο

Ημερομηνία:

Συγκλονίζει ο θάνατος 60χρονης στον Βόλο, καθώς φαίνεται πως άνοιξε τον «δρόμο» για την αποκάλυψη δράσης γιατρού που φέρεται να τη συμβούλευε να μη μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή της επιβαρυνόταν μέρα με τη μέρα.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο όταν η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο σύζυγός της, μάλιστα, προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Όπως φαίνεται, πρόκειται για «αρνητή» που έχει εκφράσει αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κορονοϊού, σε βίντεο.

Για το συγκεκριμένο θέμα του βίντεο, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, ύστερα από την απολογία του τού επέβαλε χρηματικό πρόστιμο.

Όσον αφορά στην καταγγελία του συζύγου της 60χρονης, σε αυτή αναφέρεται πως ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της να επιδεινώνεται.

Όταν, μάλιστα, η γυναίκα αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Για την υπόθεση, εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.

Τέλος, σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, ενώ έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...