19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Β. Χίσλοπ: «Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω εκδότη για το Νησί!»

Ημερομηνία:

Μια από τις συμβουλές που δίνει η Βικτώρια Χίσλοπ, σε ανάρτησή της, προς τους επίδοξους συγγραφείς είναι:

«Να σας συναρπάζει η ιστορία που γράφετε. Μη σκέφτεστε αν θα ενδιαφέρεται ο αναγνώστης. Εσείς ως συγγραφέας… θα μπορέσετε να διατηρήσετε το πάθος σας για τις χιλιάδες ώρες που θα χρειαστούν ώστε να δώσετε συνοχή στην ιστορία σας;».

♦ Να υπενθυμίσουμε ότι στις 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο που έγραψε και έχει τον τίτλο «Maria’s Island» («Το Νησί της Μαρίας») μια δραματική και συγκινητική ιστορία που διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο όπως και το διεθνές μπέστ σέλλερ «Το Νησί», όπως μας την διηγείται η Μαρία Πετράκη, ένα από τα παιδιά του πρώτου βιβλίου.

♦ Για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε «Το νησί», σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βικτωρία δήλωσε:

«Όταν γράφεις ένα βιβλίο για τη λέπρα, δεν περιμένεις να γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, στην πραγματικότητα δυσκολεύτηκα πολύ να βρω εκδότη. Η απάντησή μου λοιπόν είναι ότι εξεπλάγην από την επιτυχία που είχε και είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που το διάβασαν για να μου στείλουν χιλιάδες γράμματα και μηνύματα, όπου μου εξηγούν όλα αυτά τα χρόνια πόση παρηγοριά και ευχαρίστηση αποκόμισαν διαβάζοντας την ιστορία μου».

ΛΕΩΝ.Κ.

anatolh.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ