16.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Χρ. Μαρκογιαννάκης: “Γίνεται ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά χωρίς Μαρκογιαννάκη;” – Ντ. Μπακογιάννη: “Η απόφαση είναι του προέδρου”

Ημερομηνία:

Την βεβαότητά του ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά εξέφρασε ο πρώην βουλευτής και υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου στο περιθώριο της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Χανίων.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Μα είναι δυνατόν να μην είναι ο Μαρκογιαννάκης υποψήφιος; Γίνεται ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά χωρίς Μαρκογιαννάκη;».

Πάντως να σημειώσουμε ότι από το Ηράκλειο και μετά από ερώτηση δημοσιογράφου η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι η απόφαση για τις υποψηφιότητες είναι του προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ