15.8 C
Chania
Tuesday, October 29, 2024

Γελάει ο κόσμος με την απόφαση για “κλειστά σχολεία” της Περιφέρειας Κρήτης λόγω “έντονων καιρικών φαινομένων”

Ημερομηνία:

Μία ευχάριστη διάθεση υπήρχε σήμερα στις κουβέντες των πολιτών της πόλης. Κάτω από τον ζεστό ήλιο συζητούσαν και γελούσαν με την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης να κλείσει σήμερα όλα τα σχολεία σε Χανιά και Ρέθυμνο λόγω “έντονων καιρικών φαινομένων”.

Μία επιπλέον ημέρα διακοπών για τους μαθητές, όχι όμως και για τους γονείς οι οποίοι από εκεί που δεν το περιμένανε, έπρεπε να αφήσουν τις δουλειές τους ώστε να βρίσκονται με τα παιδιά τους ενώ πολλοί, επειδή η απόφαση λήφθηκε αργά το βράδυ, δεν είχαν ενημερωθεί και πήγαν στα σχολεία μόνο για να τα βρουν κλειστά με τον ήλιο από πάνω τους να λάμπει!

Η απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης βεβαίως είναι τραγική και συμβαδίζει με ένα κλίμα πανικού που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες, με ευθύνη των μέσων ενημέρωσης αλλά και των μετεωρολόγων, σχετικά με καιρικές συνθήκες που ούτε ακραίες είναι ούτε ασυνήθιστες.

Από τις αρχές όμως του τόπου περιμένου σύνεση, ψυχραιμία και ετοιμότητα και όχι κινήσεις πανικού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ