14.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Για άλλη μια φορά για τη Δακοκτονία στον Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Αγροτικών Συλλόγων πρώην δήμου Αρμένων και Κάινας

Το πρόβλημα ξεκίνησε με τη μείωση του μεροκάματου των εργαζόμενων στη Δακοκτονία. Για φέτος προγραμμάτιζαν 5,5 ψεκασμούς με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα που πέρσι κάλυψαν 3,7 ψεκασμούς (που ήταν λιγότεροι από τους απαιτούμενους).

Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους τους κρίκους του αντιλαϊκού κράτους και στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ που δεν θέλει μικρομεσαίους αγρότες αλλά μόνο μεγαλοεπιχειρηματίες- στην Κυβέρνηση που δεν καλύπτει τα αναγκαία κονδύλια, στην Αντιπεριφέρεια που αποδέχτηκε αυτή την κυβερνητική πολιτική, στον Δήμο που το κριτήριο των ενεργειών του είναι το κέρδος και όχι τα συμφέροντα των Αγροτών.

Επειδή οι ελαιοπαραγωγοί δεν ευθυνόμαστε για τη ζημιά που έχουμε και θα έχουμε

Απαιτούμε:

Να αποζημιωθούμε από το Κράτος για αυτή τη ζημιά

Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους να αντιπαλέψουμε αυτή την πολιτική μέχρι την ανατροπή της , από κοινού με τους εργατοϋπάλληλους και τους μικροεπαγγελματίες και την εφαρμογή φιλοαγροτικής- φιλολαϊκής πολιτικής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...