14.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Για την Πατρίδα Για την ζωή μας – Συνεργασθείτε!!!

Ημερομηνία:

Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης κυριoι
Καμμενε, Τσίπρα, Κουβέλη  κλπ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Αν  δεν γίνει βία-νοθεία  υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε την απόλυτη πλειοψηφία  εδρών (βουλευτών)  και ψήφων την Κυριακή των εκλογών  και να   κληθείτε από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σχηματίσετε κυβέρνηση.
Τι θα κάνετε τότε;
Θα επιστρέψετε την εντολή η θα συνεργασθείτε;;                                                     Όλοι ελπίζουμε ότι   θα συνεργασθείτε                                                                 Μήπως ήρθε η στιγμή για τη σωτηρία της Πατρίδας να βγάλουμε όλοι τις ιδεολογικές παρωπίδες μας; Η ΠΑTPIΔA XANETAI!!!!.
OI ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ   ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.    ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ –  ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ   ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

Σταμ .  Μπουρμπακης

Πτυχ. Μηχανικος

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Καταγγελία για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει την απόφαση του Δημάρχου για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές Μάιο-Οκτώβριο σε πέντε περιοχές των Χανίων.

Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης: Καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη φοιτητών και κινητοποίηση την Πέμπτη κατά την απολογία

Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει πειθαρχική δίωξη τεσσάρων φοιτητών ΗΜΜΥ από τον καθηγητή Γυφτάκη και τον κοσμήτορα Καρυστινό για συνδικαλιστική δράση.

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακυρώνει την απαγόρευση Ντράγκι για Δίστομο και γερμανικές αποζημιώσεις

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακύρωσε με απόφασή του την απαγόρευση Ντράγκι, επιτρέποντας στους Διστομίτες να προχωρήσουν στην εκτέλεση της απόφασης για γερμανικές αποζημιώσεις.

Σωματείο Επισιτισμού Χανίων: Κάλεσμα σε απεργία την Πρωτομαγιά 2026

Το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων καλεί σε απεργία Πρωτομαγιάς 2026 με κεντρικό σύνθημα «Λεφτά για μισθούς, όχι για πολέμους». Γενική συνέλευση στις 29 Απριλίου.