14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Για την ρεβάνς η Τσέλσι

Ημερομηνία:

Στο webfreebets.com παρακολουθούμε τις γεμάτες ενδιαφέρον τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων και το πως “μοιράζονται” οι κομβικές θέσεις. Σήμερα ειδικά θα εστιάσουμε σε ένα γνώριμο ζευγάρι. Αυτό που το προηγούμενο Σάββατο πάλεψε για έναν τίτλο. Τσέλσι και Λέστερ συναντιούνται ξανά με “τρόπαιο” όχι κάποιο τίτλο, αλλά τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ώρα που στην Ρώμη η Τορίνο ψάχνει τον βαθμό που οδηγεί στην σωτηρία απέναντι στην Λάτσιο.

Δείτε εδώ όλες τα νέα και τις πληροφορίες για το euro 2021 στοιχημα με αναλύσεις και προγνωστικά, όπως επίσης παρουσίαση των ομάδων και προβλέψεις για τους Ομίλους, τον νικητή της διοργάνωσης και τον πρώτο σκόρερ.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίγο το ότι μπήκε στον τελικό αρκετά μπλαζέ, λίγο το ότι βρέθηκε απέναντι σε μια άριστα στημένη ομάδα και σίγουρα η μεγαλύτερη προθυμία να φτάσουν στην κατάκτηση που έδειξαν οι παίκτες της Λέστερ, της στέρησαν το Κύπελλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Τσέλσι έκανε αισθητή την παρουσία της στην άμυνα της αντιπάλου όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό, αφού και το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε μάλλον ορθώς ως οφσάιντ από τον VAR.

Απέτυχε στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς και αποχώρησε ηττημένη από το Γουέμπλεϊ και έναν τελικό Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά μετά το περσινό 2-1 από την Άρσεναλ. Και μέχρι το επόμενο μεγάλο ραντεβού στο τέλος του μήνα με την Σίτι μένει η διασφάλιση της θέσης στην τετράδα με την Λίβερπουλ να είναι πλέον σε ορατή απόσταση. Κάνοντας το 2 στα 2 με Λέστερ και Άστον Βίλα οι Λονδρέζοι θα τα καταφέρουν.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει σκοράρει σε τρεις από τις τελευταίες έξι εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΛΕΣΤΕΡ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγραψε ιστορία το περασμένο Σάββατο στο Γουέμπλεϊ. Με την “φωτοβολίδα” του Τίλεμανς στο 63ο λεπτό μπόρεσε και κέρδισε την  Τσέλσι και έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι να βρεθεί μπροστά στο σκορ και μόνο τότε ανέβασε την πίεσή της η Τσέλσι και έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Αλλά το δοκάρι, ο Σμάιχελ και ο VAR δεν της επέτρεψαν να πάει στην παράταση.

Μάλιστα η απόφαση του VAR στο 89’ και η ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ των Λονδρέζων πανηγυρίστηκε από τους οπαδούς της Λέστερ που βρέθηκαν στο γήπεδο πιο έξαλλα και από το γκολ που τους έδωσε τελικά τον τίτλο. Και αν μάλιστα μπορέσει και κρατήσει μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις της κατάταξης, θα μιλάμε για μια απόλυτα ονειρεμένη χρονιά. Δύσκολο πάντως το πρόγραμμα μέχρι το τέλος, καθώς έχει να αντιμετωπίσει Τσέλσι και Τότεναμ, αλλα΄έχει αποδείξει ότι ξέρει από δυσκολίες.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στις τελευταίες επτά εξόδους της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η λογική λέει ότι η Τσέλσι δεν θα αφήσει και πάλι περιθώρια στην “μεθυσμένη” από την κατάκτηση του Κυπέλλου Λέστερ. Οι Λονδρέζοι άλλωστε θέλουν τη νίκη περισσότερο. Αλλά και η Λέστερ θα παρουσιαστεί και πάλι σωστά στημένη και θα επιχειρήσει να χτυπήσει στην κόντρα, Μια από αυτές μπορεί να είναι αποτελεσματική

Επιλογή μας το το G/G σε απόδοση 2.00

ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

"google ad"

ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Λάτσιο και γνώρισε την απόλυτα δίκαιη ήττα από την Ρόμα με 2-0. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 42ο λεπτό και το δεύτερο στο 78’ και μια κόκκινη κάρτα στο τέλος του αγώνα συνθέτουν την εικόνα της στον αγώνα. Και με βάση αυτά δεν θα μπορούσε να έχει αξιώσεις για κάτι παραπάνω. Όχι ότι δεν είχε και η ίδια κάποιες ευκαιρίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι θα τερματίσει στην 6η θέση και θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα και του χρόνου. Όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως υπολόγιζε ή επιθυμούσε, αλλά και το Γιουρόπα θα πρέπει να την αφήνει ικανοποιημένη. Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα οι τελευταίοι δύο αγώνες της. Χωρίς τους τραυματίες Μουσάκιο (αμυντικός) και τον επιθετικό Κορέα σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος: 12 σερί εντός έδρας νίκες.

ΤΟΡΙΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο 55ο λεπτό μπόρεσε να μειώσει σε 2-1 και να αποκτήσει ελπίδες. Ελπίδες όμως που δεν ταίριαζαν με βάση τη συνολική της εικόνα. Και έτσι δέχτηκε άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος και με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε το τελικό Σπέτσια – Τορίνο 4-1. Αποτέλεσμα και σκορ που αποδίδει απόλυτη δικαιοσύνη στο το έγινε στον αγωνιστικό χώρο στα 90 λεπτά παιχνιδιού.

Αν αποτύχει σήμερα θα παίξει την παρουσία της στην κατηγορία με την Μπενεβέντο την τελευταία αγωνιστική. Κατάσταση που σίγουρα δεν θέλουν να βιώσουν στο Τορίνο για αυτό και σήμερα αναμένεται να παλέψουν για να εξασφαλίσουν τον βαθμό που σημαίνει παραμονή. Χωρίς τους τραυματίες Μιλίνκοβιτς ( αναπληρωματικός τερματοφύλακας), τον αμυντικό Μούρου και τον μέσο Γκόγιακ η αποστολή στην Ρώμη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει σε 8 από τα 10 τελευταία εκτός έδρας ματς της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Όσο η Τορίνο δεν σώζεται μαθηματικά η Μπενεβέντο ελπίζει. Προπονητής της Μπενεβέντο είναι ο Πίπο Ιντζάγκι, αδερφός του προπονητή της Λάτσιο Σιμόνε Ο οποίος θα ήθελε να προσφέρει ένα δώρο στον αδελφό του. Και έτσι απλά και ιταλικά θα πάμε στο σημείο.

Επιλογή μας το άσος. σε απόδοση 2.00

Ενημερωθείτε σήμερα για τα EURO 2021 προγνωστικα από τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται σε 12 γήπεδα σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 24 Ομάδων σε 6 Ομίλους των 4 ομάδων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...